Wednesday, December 24, 2008

SALAM KENAL SALAM TEMU.....

entry-content'>



























Gambar2 ini diambil sewaktu pertemuan penulis / penerbit BP dan wartawan di BP baru2 ni. 2 gambar teratas saya copy dari blog Indah Hairani (sorry Indah) Tapi yg lain2, dari kamera saya sendiri. Nasron (Enigma), Siti Rosmizah (AIT), Nurul Syahida (Plain Jane) Dyza Ainun, Indah Hairani, Dannie Sofea, Nekcun (saya sekadar menyebut nama beberapa orang).

5 comments:

Nek Cun said...

Salam Ila... wah seronoknya dapat gambar2 kekawan sume. Nekcun nak cilok boleh tak? Ingat nak tempek skit kat teratak nekcun tuh!...Jangan mare yer!...

zahida zarkasi said...

Hehe..saya pun nak cilok brg sekeping 2 gak..mekasih kak ila :)

kak ila said...

hai nekcun & zahida... ambiklah. ini semua pun untuk kengkawan. hebahkanlah kat kengkawan lain, mari ambik....

MYA MARJA said...

Assalamualaikum,
Manis dan bergaya. Pastinya ada agenda lebih hebat tahun 2009 ini. Sedihnya, penulis lelakinya cuma seorang. Apa pun, tahniah ya barisan penulis BP! :D
ps: Novel Aku Cinta Kyra jelas di pandangan. :)

kak ila said...

mya marja. agenda memang sentiasa hebat dari semasa ke semasa. terima masih ucapan itu dan utk meramaikan penulis lelaki, meh le sertai kami.tak lah nasron terus sendirian...
p/s: dah baca ACK atau beli dan hias di rak buku cikgu?


Free shoutbox @ ShoutMix